Panasonic HZ12RKE-1

Panasonic HZ12RKE-1

Produktbeskrivning

Panasonic HZ12RKE-1 är Panasonics flagship-modell. Kortfattat innebär det att du får en enormt kraftfull pump som tål extrem kyla. Detta är modellen för dig som kräver det bästa. Byggd enligt principen ”allt och lite till för pengarna”, ger HZ12RKE-1 dig hög energibesparing, hög driftsäkerhet, snygg design, och smarta funktioner.

Panasonics luftvärmepumpar har varit ett naturligt val för många svenska hushåll tack vare ett konkurrenskraftigt pris, pålitlig drift och höga SCOP-värden. PKE-serien från Panasonic är inget undantag. Panasonic HZ12RKE-1 kan skryta med ett SCOP-värdet på hela 4,8 vilket ger dig fantastiskt billig värme- året om.

Panasonic HZ12RKE-1 specialtillverkats med fokus på det nordiska klimatet och du kan känna dig trygg i att din värmepump klarar de nordiska förhållandena med värmedrift ner till -30°C.

I den förbättrade HZ12RKE-1 finns Nanoe-G luftreningsfilter som renar luften i ditt hem med nanofilter. Detta innebär att du och din familj alltid har ren och fräsch luft i hemmet. Panasonic HZ12RKE-1 rensar luften från 99% av alla bakterier, virus och mögel och förbättrar livet för den allergiske.

Panasonic HZ12RKE-1 har också flera smarta funktioner. Med Hot Start ger värmepumpen värme direkt från start. Du får också Quit Mode som gör att din värmepump körs i extra tyst läge.

Självklart kan du också fjärrstyra Panasonic HZ12RKE-1 med AirPatrol WiFi /GSM. HZ12RKE-1 är kompatibel med Verisurs hemlarm för smarta hem. Med AirPatrol kan du styra din värmepump från mobilen via en App, datorn eller via SMS. Du får också rapporter vid strömavbrott, låg temperatur och mycket mer.

Med Panasonic HZ12RKE-1 får du också underhållsvärme till sommarstugan eller garaget. Du kan ställa in värmepumpen på +8/+10 grader och på så sätt undvika frys- och fuktskador. Alltså ett energieffektivt och miljövänligt sätt att skydda det du håller kärt. I kombination med AirPatrol får du koll på sommarstugan- även när du inte är där. 2 års totalgaranti och 5 års Garanti på kompressorn.

 • Värmer hus med öppen planlösning upp till: 180m²
 • Värmeeffekt vid Nom (Min- MaxC): 4,20 (0,85 – 7,75) kW
 • COP vid -7: 2,42
 • SCOP: 4,80
 • Energiklass värme/kyla: A++/A+++
 • Max kyla för värme: -30 C
 • Kapacitet kyla Nom (Min- MaxC): 3,50 (0,85 – 4,00) kw
 • SEER: 8,50
 • Dim. Innedel (HxBxD mm): 295x870x255
 • Dim. Utedel (HxBxD mm): 622 x 824 x 299

Panasonic HZ9RKE-1

Panasonic HZ9RKE-1

Produktbeskrivning

Panasonic HZ9RKE-1 är Panasonics flagship-modell. Kortfattat innebär det att du får en enormt kraftfull pump som tål extrem kyla. Detta är modellen för dig som kräver det bästa. Byggd enligt principen ”allt och lite till för pengarna”, ger HZ9RKE-1 dig hög energibesparing, hög driftsäkerhet, snygg design, och smarta funktioner.

Panasonics luftvärmepumpar har varit ett naturligt val för många svenska hushåll tack vare ett konkurrenskraftigt pris, pålitlig drift och höga SCOP-värden. PKE-serien från Panasonic är inget undantag. Panasonic HZ9RKE-1 kan skryta med ett SCOP-värdet på hela 4,9 vilket ger dig fantastiskt billig värme- året om.

Panasonic HZ9RKE-1 specialtillverkats med fokus på det nordiska klimatet och du kan känna dig trygg i att din värmepump klarar de nordiska förhållandena med värmedrift ner till -30°C. Finns även i en kraftfullare variant Panasonic HZ12RKE-1.

I den förbättrade HZ9RKE-1 finns Nanoe-G luftreningsfilter som renar luften i ditt hem med nanofilter. Detta innebär att du och din familj alltid har ren och fräsch luft i hemmet. Panasonic HZ9RKE-1 rensar luften från 99% av alla bakterier, virus och mögel och förbättrar livet för den allergiske.

Panasonic HZ9RKE-1 har också flera smarta funktioner. Med Hot Start ger värmepumpen värme direkt från start. Du får också Quit Mode som gör att din värmepump körs i extra tyst läge.

Självklart kan du också fjärrstyra Panasonic HZ9RKE-1 med AirPatrol (AirPatrol ingår ej). HZ9RKE-1 är kompatibel med Verisurs hemlarm för smarta hem. Med AirPatrol kan du styra din värmepump från mobilen via en App, datorn eller via SMS. Du får också rapporter vid strömavbrott, låg temperatur och mycket mer.

Med Panasonic HZ9RKE-1 får du också underhållsvärme till sommarstugan eller garaget. Du kan ställa in värmepumpen på +8/+10 grader och på så sätt undvika frys- och fuktskador. Alltså ett energieffektivt och miljövänligt sätt att skydda det u håller kärt. I kombination med AirPatrol får du koll på sommarstugan- även när du inte är där. 2 års totalgaranti och 5 års Garanti på kompressorn.

 • Värmer hus med öppen planlösning upp till: 140m²
 • Värmeeffekt vid Nom (Min- MaxC): 3,20 (0,85 – 6,55) kW
 • SCOP: 4,90
 • Energiklass värme/kyla: A++/A+++
 • Max kyla för värme: -30 C
 • Kapacitet kyla Nom (Min- MaxC): 2,50 (0,85 – 3,00) kw
 • SEER: 9,10
 • Dim. Innedel (HxBxD mm): 295x870x255
 • Dim. Utedel (HxBxD mm): 622 x 824 x 299